De universele gaarde van Emuna

Emuna is het Hebreeuwse woord voor ‘geloof’, ‘vertrouwen’, ‘zekerheid’. Het is de zekerheid dat G’d álles in deze wereld in handen heeft en gebruikt voor onze ultieme bestwil. Rabbijn Shlomo Arush schreef een prachtig boek om ons te helpen hier steeds meer bewust van te worden.

De bestseller van Rabbijn Shalom Arush De Universele Gaarde van Emuna – de Gids voor een succesvol leven, is in het Nederlands vertaald en is via onze website verkrijgbaar voor € 18,- exlusief verzendkosten.

Dit bijzondere boek van Rabbijn Shalom Arush, legt op heldere wijze uit hoe we kunnen werken aan onze ‘emuna’ – ons geloof, vertrouwen, zekerheid. Daarbij geeft het praktische handvatten om G’ds hand in het dagelijks leven te leren onderscheiden en te vertrouwen op Zijn goedheid in ons leven.

 

 

Bestellen

U kunt dit boek bij ons bestellen. Het boek kost 18 euro en verzenden via reguliere post kost € 6,-. Wilt u het boek expres ontvangen, dan komt de verzending op € 32,-. Afhankelijk van uw voorkeur maakt u dus €24,- of € 50,- over op NL38INGB 0004676773 ten name van Stichting Vrienden van Jad Ezra onder vermelding van ‘bestelling boek emuna’ en uw adresgegevens. Wij sturen u het boek dan toe.